Φωτια Καρυστοσ / Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνεται και το Μαρμάρι - Δεν ... / Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή.

Φωτια Καρυστοσ / Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνεται και το Μαρμάρι - Δεν ... / Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή.. «για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο. Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια καρυστοσ από το φωτιά κάρυστος: Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην κάρυστο.

Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στο κατσαρώνι. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η. Σκληρή μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες, στην περιοχή κατσαρώνι στην κάρυστο.

Φωτιά σε δασική έκταση στην Κάρυστο | EviaZoom.gr - Εύβοια ...
Φωτιά σε δασική έκταση στην Κάρυστο | EviaZoom.gr - Εύβοια ... from 1.bp.blogspot.com
Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα κοσκίνων στην εύβοια, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο σημείο. Ο ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν στον αέρα και μετέφερε τα νεότερα από τη φωτιά δέχθηκε μια μεγάλη ποσότητα νερού από καναντέρ που έκανε τη ρίψη. Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο θύμι καρύστου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς είναι αυτή τη στιγμή.

Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Ιουνίου 27, 2019 καρυστοσ , νεα , slider edit. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Στη φωτιά στην κάρυστο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο νέος περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας φάνης σπανός. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Ο ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν στον αέρα και μετέφερε τα νεότερα από τη φωτιά δέχθηκε μια μεγάλη ποσότητα νερού από καναντέρ που έκανε τη ρίψη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς είναι αυτή τη στιγμή. Η πυρκαγιά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν ισχυροί άνεμοι, λέει ο δήμαρχος καρύστου. Ενώ συνεχιζόταν η μάχη με τη φωτιά στα βίλια, άνοιγε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους και ο πρωθυπουργός έδινε το πράσινο φως για το σχέδιο ανασυγκρότησης της εύβοιας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η.

Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια καρυστοσ από το φωτιά κάρυστος: Κλειστοί δρόμοι για 2 ημέρες στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στο κατσαρώνι. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί.

ΚΑΘΕΝΟΙ
ΚΑΘΕΝΟΙ from i.ytimg.com
Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Ο ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν στον αέρα και μετέφερε τα νεότερα από τη φωτιά δέχθηκε μια μεγάλη ποσότητα νερού από καναντέρ που έκανε τη ρίψη. Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! Σύμφωνα με την πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς είναι αυτή τη στιγμή.

Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί.

Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! Σύμφωνα με την πυροσβεστική η. Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο σημείο. Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια. Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς είναι αυτή τη στιγμή. Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Σκληρή μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες, στην περιοχή κατσαρώνι στην κάρυστο. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στο κατσαρώνι. Κλειστοί δρόμοι για 2 ημέρες στο κέντρο της θεσσαλονίκης.

Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Στη φωτιά στην κάρυστο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο νέος περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας φάνης σπανός. Ιουνίου 27, 2019 καρυστοσ , νεα , slider edit. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η.

Συναγερμός στη Νότια Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στη περιοχή ...
Συναγερμός στη Νότια Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στη περιοχή ... from www.dikaiologitika.gr
Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Στη φωτιά στην κάρυστο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο νέος περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας φάνης σπανός. «για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Ο ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν στον αέρα και μετέφερε τα νεότερα από τη φωτιά δέχθηκε μια μεγάλη ποσότητα νερού από καναντέρ που έκανε τη ρίψη. Η πυρκαγιά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν ισχυροί άνεμοι, λέει ο δήμαρχος καρύστου. Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί.

Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα κοσκίνων στην εύβοια, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στο κατσαρώνι καρύστου. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην κάρυστο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο θύμι καρύστου. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στο κατσαρώνι. Εγκαινιάστηκε ο αξονικός τομογράφος και αναφέρθηκε. Ενώ συνεχιζόταν η μάχη με τη φωτιά στα βίλια, άνοιγε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους και ο πρωθυπουργός έδινε το πράσινο φως για το σχέδιο ανασυγκρότησης της εύβοιας. Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Ιουνίου 27, 2019 καρυστοσ , νεα , slider edit. Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Η πυρκαγιά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν ισχυροί άνεμοι, λέει ο δήμαρχος καρύστου.